Campania outdoor „Lăsați-vă surprinși de România” continuă, de această dată, pe străzile din Varșovia!

Lăsați-vă surprinși de România

Acțiunea, inițiată de MEAT, a fost lansată chiar în timpul participării României, în calitate de țară parteneră, la cel mai mare târg de turism din Polonia – TTWarsaw.

Cum se desfășoară campania?

  • Timp de o lună, în perioada 24 noiembrie – 23 decembrie, 40 de autobuze urbane, care trec prin punctele cheie din Varșovia, vor fi colantate cu o imagine reprezentativă a Castelului Peleș;
  • Pe durata a două săptămâni, în perioada 24 noiembrie – 07 decembrie, 34 ecrane digitale, dintre care 5 în Gara Centrală și 29 din Varșovia (Rotunda), vor afișa fotografii, însoțite de brandul de țară, cu Mănăstirea Sucevița, Castelul Peleș și Transfăgărășan.

Campania de promovare a destinației turistice România, împreună cu participarea la TTWarsaw, vizează astfel, o expunere amplă pe piața poloneză, care va contribui la ridicarea profilului turistic al țării noastre, cu accent pe patrimoniul cultural și natural al țării noastre.

Conform datelor statistice de referință, ecranele din Gara Centrală înregistrează peste 7,5 milioane de vizualizări pe lună, în timp ce ecranele amplasate în Varșovia – Rotunda, care este una dintre cele mai renumite și aglomerate zone din oraș, atrag aproximativ 4 milioane de vizualizări. Pentru o perioadă de 30 de zile, autobuzele urbane au potențialul de a genera peste 9,5 milioane de vizualizări.

Amintim, pe această cale, că MEAT a derulat o campanie outdoor similară în Paris, în luna septembrie a acestui an, prin colantarea a 17 autobuze turistice și afișarea, pe 103 panouri de mari dimensiuni din centrul orașului, a unor imagini reprezentantive pentru România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *