Cea mai amplă reformă vamală a Uniunii Europene din ultimii 55 de ani, susținută de ministrul Marcel Boloș în cadrul reuniunii ECOFIN

Marcel Boloș în cadrul reuniunii ECOFIN
O delegație a Ministerului Finanțelor, condusă de domnul ministru Marcel Boloș, a participat la finele săptămânii trecute la reuniunea Consiliului Afaceri Economice şi Financiare (ECOFIN), desfăşurată la Bruxelles, prima din mandatul Președinției spaniole.
„Am susținut în cadrul discuțiilor necesitatea unor reforme structurale care să promoveze o creștere economică durabilă și echitabilă. Este foarte importantă coordonarea economică între statele membre, pentru a consolida reziliența și stabilitatea în fața provocărilor de care ne lovim. Politica fiscală a fost, de asemenea, un subiect important al discuțiilor noastre. Am reiterat angajamentul României de a menține o politică fiscală responsabilă, care să asigure echilibrul dintre nevoile financiare ale statului și sprijinul acordat cetățenilor și sectorului privat. În același timp, am subliniat importanța promovării unor politici fiscale juste și echitabile pentru a stimula investițiile și dezvoltarea economică sustenabilă”, a transmis ministrul Marcel Boloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *