Ministerul Dezvoltării, prin Programul „Anghel Saligny”: peste 1,13 miliarde de lei vor finanța 100 de noi proiecte de infrastructură

Ministerul Dezvoltării, prin Programul Anghel Saligny

Adrian Ioan Veştea a semnat, astăzi, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, 100 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 1.135.215.117,18 lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de epurare a apelor uzate și a sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, construirea unor poduri, precum și reabilitarea și modernizarea pistelor de biciclete, a podețelor, trotuarelor și rigolelor pentru apă pluvială.

”Proiectele semnate astăzi au rezultate concrete pe termen lung și vin în sprijinul nevoilor cetățenilor din 38 de județe, ajutând la creșterea standardului de trai al acestora. Contribuim, astfel, la reducerea disparităților între regiuni, cu scopul final de a avea o Românie mai prosperă”, a precizat ministrul dezvoltării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *