O nouã emisiune în titlurile de stat TEZAUR: Românii care investesc primesc dobânzi de pânã la 7,20% pe an

titlurile de stat TEZAUR
Din 20 iulie 2023 românii pot investi în titlurile de stat TEZAUR, cu maturitãți de 1 și 3 ani cu dobânzi anuale de 6,30% și, respectiv, 7,20%. Titlurile de stat au valoare nominalã de 1 leu și sunt în forma dematerializatã.
„Oferã siguranțã pentru economiile dumneavoastrã, au randament competitiv, nu se impoziteazã, le poți accesa ușor și contribuie la dezvoltarea naționalã. Mai mult, nu trebuie sã ai sume mari de investit, știi exact când și cât vei câștiga. Acestea sunt argumentele care fac din titlurile de stat Tezaur un instrument financiar puternic, pentru care le recomand oricui vrea sã își asigure un venit pasiv, sigur și predictibil”, a transmis ministrul Marcel Boloș.
Prospectul de emisiune și orice eventuale modificãri ale acestuia vor fi publicate la secțiunea Datorie publicã, www.posta-romana.ro.
Tot în aceastã perioadã se desfãșoarã o nouã ediție a Programului de titluri de stat Fidelis, în care donatorii de sânge beneficiazã de cea mai mare dobândã.
Investitorii care se alãturã campaniei „România are sânge de rocker”, pe care Ministerul Finanțelor o desfãșoarã în parteneriat cu Rock FM, vor beneficia de dobânda de 7,3% pentru achiziția de titluri de stat emise în lei, cu scadențã la un an, cea mai mare oferitã în cadrul acestei ediții.
De asemenea, un alt beneficiu oferit investitorilor donatori este scãderea de 10 ori a pragului minim de subscriere de la 5.000 de lei la 500 lei. Pot beneficia de condițiile avantajoase ale noii emisiuni persoanele care fac dovada donãrii de sânge începând cu 1 ianuarie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *