Educația prioritară în comuna Gârceni

Educația prioritară în comuna Gârceni

La Sărbătoarea comunei Gârceni, primarul Sorin Scutelnicu a ținut să evidențieze elevii Școlii Gimnaziale din localitate cu rezultate bune obținute în ultimul an școlar și la concursurile și olimpiadele județene.

Aceștia au primit din partea autorităților locale diplome și premii în bani. De asemenea, au mai fost evidențiați elevii de liceu cu rezultate școlare excelente, care provin din comuna Gârceni, fiind răsplătiți cu aplauze.

Două eleve de liceu au primit Diplome de Excelență și premii în bani pentru premiile obținute la olimpiadele și concursurile naționale.

Cinci dascăli ai școlii din comună, care au ieșit în această vară la pensie, au primit din partea primarului Sorin Scutelnicu plachete de excelență, cadrele didactice fiind ovaționate de cei prezenți, mare parte dintre ei foști elevi ai celor cinci profesori.

„Mulțumesc domnului primar Sorin Scutelnicu pentru invitație și îl felicit pentru ideea de a evidenția performanța în educație. Copiii premiați la Gârceni dovedesc faptul că se face educație de calitate și în mediul rural. La câți elevi au fost aduși în fața localnicilor, domnul primar are nevoie de o scenă mai mare la anul. Felicitări acestor copii minunați, care pun preț pe educația lor”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Tot în cadrul sărbătorii, primarul Sorin Scutelnicu a oferit o diplomă de excelență unui cuplu din comună care în acest an a împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Sărbătoarea a continuat cu un spectacol artistic, care pe lângă artiștii locali au mai cântat pentru gârceneni Nadia Duluman, Sidonia Hurdubaia, Silvia Ene și Ticy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *